Norska Sofye är tillbaka för att följa upp fjolårets hit Kid at heart. Nya singel heter Don’t ever stop och är en funkig poplåt om att aldrig sluta tro på sig själv. Med andra ord är detta skönt upplyftande i både budskap och produktion. Don’t ever stop är skriven av sångerskan som även producerat låten tillsammans med Johannes Hallangen och Magnus K Lauritzen.

Svensk Pop Apple Music

Don’t ever stop är även titelspåret från sångerskans kommande album som Sofye säger detta om:

”Du bör aldrig sluta drömma, oavsett ålder. Var inte rädd för att misslyckas, eftersom det bara gör dig mer mänsklig. Detta album är på ett sätt mitt uppror mot den ständiga kampen för att lyckas och vara framgångsrik. Vi måste verkligen lyfta varandra och sluta konkurrera och jämföra oss själva med alla andra.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011