Med inspiration från klassiska pop-akter från 60- och 70-talet debuterade Oliver Zach från Bålsta i fjol med i singeln Author of my life. En låt som du kunde uppleva i bloggen tillsammans med en intervju med sångaren.

Popmuzik Podcast

Nya singeln heter Changing och är en låt som välkomnar förändringar i livet, både bra och dåliga. För vi går ju alla igenom olika stadier i livet och mycket händer under ens liv som gör att allt är i ständigt förändring.

Även med Changing hämtar Oliver inspirationen från den klassiska pop- och rockmusik som fanns under 70-talet. Organiskt och med fokus på starka melodier samt arrangemang.

Följ Oliver Zach:

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.