Med inspiration från klassiska pop-akter från 60- och 70-talet debuterade Oliver Zach från Bålsta i fjol med i singeln Author of my life. En låt som du kunde uppleva i bloggen tillsammans med en intervju med sångaren.

Nordiska Favoriter

Nya singeln heter Changing och är en låt som välkomnar förändringar i livet, både bra och dåliga. För vi går ju alla igenom olika stadier i livet och mycket händer under ens liv som gör att allt är i ständigt förändring.

Även med Changing hämtar Oliver inspirationen från den klassiska pop- och rockmusik som fanns under 70-talet. Organiskt och med fokus på starka melodier samt arrangemang.

Följ Oliver Zach:

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011