Nova Myhrman är inte okänd för den hängivne Popmuzik-läsaren. Hon har bland annat upplevts här i bloggen med singlar som Ingen ångest och Plan A.

Popmuzik Popcast

Nu är det dags för Nova att samla ihop sina fem tidigare släppta singlar till EP:n Hjärtesorg. Men vi får också en helt ny låt – den vemodiga och retrodoftande singeln Håller andan.
Personligen älskade jag hur låten inleds med sina synthar och hur låten snyggt byggs upp från den emotionella inledningen till den medryckande refrängen. Det är storlagen pop som träffar helt rätt för mig.

Jag och Nova träffades över Zoom för att snacka lite mer om EP:n och Håller andan. Här får vi reda på hur Håller andan utvecklade sig från ballad till den version det är idag och om målet att ha med i Melodifestivalen från början.

Du hör hela EP:n här i bloggen.

Följ Nova Myhrman:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.