Nova Myhrman är inte okänd för den hängivne Popmuzik-läsaren. Hon har bland annat upplevts här i bloggen med singlar som Ingen ångest och Plan A.

Popmuzik Podcast

Nu är det dags för Nova att samla ihop sina fem tidigare släppta singlar till EP:n Hjärtesorg. Men vi får också en helt ny låt – den vemodiga och retrodoftande singeln Håller andan.
Personligen älskade jag hur låten inleds med sina synthar och hur låten snyggt byggs upp från den emotionella inledningen till den medryckande refrängen. Det är storlagen pop som träffar helt rätt för mig.

Jag och Nova träffades över Zoom för att snacka lite mer om EP:n och Håller andan. Här får vi reda på hur Håller andan utvecklade sig från ballad till den version det är idag och om målet att ha med i Melodifestivalen från början.

Du hör hela EP:n här i bloggen.

Följ Nova Myhrman:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.