pop

Natalie Carrion – Let it go

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Natalie Carrion är en 23-årig svensk-amerikan som i vintras släppte EP Banana River. Nu är sångerskan aktuell med singeln Let it go som bjuder på lekfull och rytmisk pop. Texten handlar om det klassiska ämnet att du måste älska dig själv innan du kan älska någon annan.

“Jag har själv genomgått extremt utmanande tider i mitt liv, så jag kan relatera till vad människor går igenom. Låten handlar om att både människor kommer in och lämnar ditt liv, men det du behöver är att älska dig själv innan du älskar någon annan. Att inse att du behöver älska dig själv är så viktigt och om fler människor lär sig detta skulle världen bli ännu vackrare. Så om du lever i en destruktiv relation eller är fast i dåliga vanor – lämna för att hitta ditt fokus, det är ditt liv.”

Singeln kommer sedan att följas upp med ytterligare en låt den 30:e Augusti, så här smids det medans det är varmt vill jag lova.
Men nu kör vi igång Let it go för en upplyftande boost för dagen.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.