Natalie Carrion – Let it go

Natalie Carrion är en 23-årig svensk-amerikan som i vintras släppte EP Banana River. Nu är sångerskan aktuell med singeln Let it go som bjuder på lekfull och rytmisk pop. Texten handlar om det klassiska ämnet att du måste älska dig själv innan du kan älska någon annan.

“Jag har själv genomgått extremt utmanande tider i mitt liv, så jag kan relatera till vad människor går igenom. Låten handlar om att både människor kommer in och lämnar ditt liv, men det du behöver är att älska dig själv innan du älskar någon annan. Att inse att du behöver älska dig själv är så viktigt och om fler människor lär sig detta skulle världen bli ännu vackrare. Så om du lever i en destruktiv relation eller är fast i dåliga vanor – lämna för att hitta ditt fokus, det är ditt liv.”

Singeln kommer sedan att följas upp med ytterligare en låt den 30:e Augusti, så här smids det medans det är varmt vill jag lova.
Men nu kör vi igång Let it go för en upplyftande boost för dagen.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Hjälp Popmuzik att växa!
Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Natalie Carrion – Let it go" A few seconds ago

Comments are closed.