Efter att ha släppt den självbetitlade debut-EP:n A Quiet Roar är det dags för singer-songwritern från Göteborg att tolka låten Wild horses av Noah Gundersen.

Följ på Apple Music

Här bjuds vi på en fin tolkning av originalet. Likt Noahs version är det rösten och gitarren som står i fokus tillsammans med den behagliga melodin. Med A Quiet Roar mjuka röst blir det hela väldigt behagligt och vackert.

Om singeln berättar sångerskan för bloggen:

”Noah Gundersen är en stor inspiration för mig och Wild horses är i min mening en väldigt drabbande och ärlig låt. Den har en känsla av angelägenhet och rättframhet samtidigt som den också uttrycker sårbarhet. Jag hoppas och tror att min version förmedlar liknande känslor.”

Vad tycker du om denna tolkning? Du hör resultatet här:

A Quiet Roar

Vad tyckte du?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011