Till en knivskarp R&B-produktion skämmer lovande Leon Gabor bort oss med nya singeln Saknar ord. Falsett, melodi och rytm står i perfekt harmoni och jag som personligen älskar när pop blandas med R&B/trap smälter för detta! 

”Jag jobbade med producenten Lukas Nathanson och låtskrivarna Maki och Jaqe på den här låten. När Lukas började spela ackorden på pianot kände vi direkt att det skulle va en lugn och sorglig låt, men ändå kraftfull och djupare än min första singel. Låten handlar om när man har känslor som kvarstår och man önskar att man fann orden som förklarar hur man känner, om hur man önskar att man kunde gå tillbaks i tiden fast det är försent. Denna låten har en plats i mitt hjärta och berör mig, och det är en låt som folk kan relatera till.”

Leon Gabor

Musiken skapas från Malmö och tro mina ord det här är Malmös nästa stora musikexport. Det är svårt att förstå att Saknar ord endast är artistens andra singel, för det här är proffsigt genomförd och välpolerad pop som platsar på det stora topplistorna. År 2022 lovar dock mer musik från Leon och tur är väl det för jag vill höra mer! 

Det är oundvikligt att musik betyder mycket för Gabor och kärleken till musiken hörs i artistens röst och musikaliska uttryck. En kärlek han delar med sin mamma som tragiskt nog gick bort när Leon var väldigt ung. Men musiken har levt kvar i hjärtat och vuxit till en frizon och andrum för kreativitet och känslomässigt utlopp. 

Ni hör Saknar ord här!  

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.