Khasma är en trio som består av Steven Manolo och Navelis från Schweiz som slagit sina påsar ihop med den London-baserade sångerskan Hekla. De debuterade tidigare i år med singeln Move the World, som blev temalåten för idrottsevenemanget ETF Aarau.

Svensk Pop Apple Music

Nu sparkar de igång höstens klubbkvällar med den poppiga EDM-singeln Wildfire. En låt om inledningen på en relation, där en gnista kärlek skapar en hel skogsbrand. Allt till skönt medryckande melodi och beats, som helt klart får igång energin och dansgolvet.
Du hör låten här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011