Till virvlande syntar och en drömsk melodi för Elle-Kari oss till en Värld av glas. Likt de gnistrande kristaller och mängder av färger som just glas kan reflektera presenterar den aktuella singeln en dynamisk och färgstark ljudbild. Extra förtjust är jag i valet av en trevande arpeggio-synt som kontrasteras med marscherande livepukor. Helheten blir livfull och förrätter en i ett trans-liknande stadie där sångarens röst agerar ledstjärna och drar en in i låtens epicentrum.

Nordiska Favoriter

”Jag älskar själv hur den här låten låter (det är inte alltid jag kan lyssna på mig själv och njuta). Den bara pågår och pågår och svänger. Förutom min sång så är det helt Lars Skoglunds produktion/lir och Anton Sundells kreativa mixning som gör det till en skön värld som jag gillar att vara i. Vilket är kul och tvetydigt då själva låten handlar om att tappa fotfästet och gå sönder. Känslomässigt och mentalt. Ibland är det oundvikligt och nödvändigt. Men det finns en dubbelhet i det då omvärlden kanske inte ens märker att man går sönder på insidan. En overklighetskänsla. Att falla på insidan och le på utsidan. De flesta har varit där tror jag. För livet kör över en ibland. Tack för att ni lyssnar!” 

Elle-Kari

Med tanke på ljudbilden i den aktuella låten är det svår att tänka sig att Elli sjungit allt från dödsmetall till jazz. Men kanske är det mängden olika genrer hon spänt över i sin karriär som gör att solokarriären på svenska blir så pass stark.

Det är med spänning vi inväntar artistens kommande fullängdare, men så länge håller vi till godo med Värld av glas.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.