Till virvlande syntar och en drömsk melodi för Elle-Kari oss till en Värld av glas. Likt de gnistrande kristaller och mängder av färger som just glas kan reflektera presenterar den aktuella singeln en dynamisk och färgstark ljudbild. Extra förtjust är jag i valet av en trevande arpeggio-synt som kontrasteras med marscherande livepukor. Helheten blir livfull och förrätter en i ett trans-liknande stadie där sångarens röst agerar ledstjärna och drar en in i låtens epicentrum.

Popmuzik Podcast

”Jag älskar själv hur den här låten låter (det är inte alltid jag kan lyssna på mig själv och njuta). Den bara pågår och pågår och svänger. Förutom min sång så är det helt Lars Skoglunds produktion/lir och Anton Sundells kreativa mixning som gör det till en skön värld som jag gillar att vara i. Vilket är kul och tvetydigt då själva låten handlar om att tappa fotfästet och gå sönder. Känslomässigt och mentalt. Ibland är det oundvikligt och nödvändigt. Men det finns en dubbelhet i det då omvärlden kanske inte ens märker att man går sönder på insidan. En overklighetskänsla. Att falla på insidan och le på utsidan. De flesta har varit där tror jag. För livet kör över en ibland. Tack för att ni lyssnar!” 

Elle-Kari

Med tanke på ljudbilden i den aktuella låten är det svår att tänka sig att Elli sjungit allt från dödsmetall till jazz. Men kanske är det mängden olika genrer hon spänt över i sin karriär som gör att solokarriären på svenska blir så pass stark.

Det är med spänning vi inväntar artistens kommande fullängdare, men så länge håller vi till godo med Värld av glas.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011