Ny vecka! Det betyder att det är dags att titta tillbaka på veckan som gick och lista fem extra bra låtar som du definitivt ska lyssna på igen.

DOLBY ATMOS

Patrick – Psychedelic love storm

Låtens om på bara en helg blev en av de mest spelade för min del. Detta är så mycket jag på alla sätt. Vemodig och i en slow motion-takt av melodin som ger den där filmiska känslan. En låt som Robbie Williams hade dödat för att ha gjort.
Patrick kanske inte mins natten på grund av drogerna, men vi lär minnas låten Psychedelic love storm.

Femme Royale – Jamie

Jamie är den där douchbagen som känner alla, men som ingen vill veta av. Snygg och stor 80-talsprodukion och stark melodi fick i alla fall mig att gå igång på denna.

Anja Bigrell – Vi var trouble

Anja Bigrell tittar tillbaka på tonåren med vänskap, nostalgi och en jävla massa lycka. Resultatet är en tonårssymfoni om en tid som en gång var, när allt var enklare och livet inte så komplicerat.

Etta Zelmani – Tell nobody

Sophies dotter Etta följer mammas fotspår och släpper debutsingeln Tell nobody. Resultatet är en hittig poplåt som skrivits tillsammans med Sam Crow. Det hela känns som ett bra startskott för den unga sångerskan.

Molly Hammar – Words

Molly Hammar går från klarhet till klarhet. Med senaste singeln Words får hon verkligen blomma ut som den pop-drottning hon är.

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011