Fem bästa musiktipsen – vecka 19, 2019

Ny vecka! Det betyder att det är dags att titta tillbaka på veckan som gick och lista fem extra bra låtar som du definitivt ska lyssna på igen.

Patrick – Psychedelic love storm

Låtens om på bara en helg blev en av de mest spelade för min del. Detta är så mycket jag på alla sätt. Vemodig och i en slow motion-takt av melodin som ger den där filmiska känslan. En låt som Robbie Williams hade dödat för att ha gjort.
Patrick kanske inte mins natten på grund av drogerna, men vi lär minnas låten Psychedelic love storm.

Femme Royale – Jamie

Jamie är den där douchbagen som känner alla, men som ingen vill veta av. Snygg och stor 80-talsprodukion och stark melodi fick i alla fall mig att gå igång på denna.

Anja Bigrell – Vi var trouble

Anja Bigrell tittar tillbaka på tonåren med vänskap, nostalgi och en jävla massa lycka. Resultatet är en tonårssymfoni om en tid som en gång var, när allt var enklare och livet inte så komplicerat.

Etta Zelmani – Tell nobody

Sophies dotter Etta följer mammas fotspår och släpper debutsingeln Tell nobody. Resultatet är en hittig poplåt som skrivits tillsammans med Sam Crow. Det hela känns som ett bra startskott för den unga sångerskan.

Molly Hammar – Words

Molly Hammar går från klarhet till klarhet. Med senaste singeln Words får hon verkligen blomma ut som den pop-drottning hon är.

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Hjälp Popmuzik att växa!
Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Fem bästa musiktipsen – vecka 19, 2019" A few seconds ago

Comments are closed.