Etta Zelmani – Tell nobody

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Jo, men namnet Zelmani ringer allt en klocka för många. Sophie har ju trollbunit många med singlar som Always you, Going home och If I could.
Nu är det dock dags för hennes dotter Etta att ta steget ut i rampljuset. Etta fick en gitarr vid 10-års ålder och har sedan dess skrivit eget material vilket främst framförts av andra. Nu, vid 19-års ålder, debuterar hon med singeln Tell nobody. En up-tempo poplåt som skrivits och producerats tillsammans med Sam Crow. Resultatet är medryckande och ögonblicklig och handlar om att bli sårad i en relation och att skämmas över det och inte vilja erkänna för andra.

Sångerskan berättar:

Tell nobody är up-tempolåt och känns glad även fast den handlar om något ledsamt, men jag fick känslan ’nu skiter vi i det och gör något kul istället’ och så blev det!”

Låten har även fått en video som regisserats av Kristoffer Jansson och du ser resultatet här.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Hej!
Popmuzik är en oberoende plattform som lyfter fram artister från hela världen.
Om du gillar bloggen och har möjlighet, får du gärna stötta mitt arbete genom Patreon. Ett litet bidrag gör stor skillnad för att hålla igång bloggen.
Tack så mycket.

Become a Patron!

Vad Tyckte Du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.