Fem bästa musiktipsen – vecka 12

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Det är måndag och det brukar ju inte betyda Fem Bästa, men då jag ändå har måndag som min lediga dag kändes det bättre att börja veckan med att titta tillbaka på veckan som gått. Så det testar jag ett tag nu.

Darin – Hög

Darin är hög på kärleken på nya singel Hög. En mer dansant Darin tar plats i våra spellistor och topplistor. Det går ju inte att förneka att Darin oftast är som bäst när han får oss vilja dansa.

Alan Walker + Sabrina Carpenter + Farruko – On my way

Ännu en filmisk video med Alan Walker och med den en ny hit. En ännu mer poppig Walker denna gång och med det, mer hittig. Extra plus för flöjten som är en perfekt krydda till låten.
Sedan är det smart att bjuda in Farruko för att få lite latono-vibbar i låten.

Sofia Reyes + Rita Ora + Anitta – R.I.P.

Kaxig och fylld med attityd. Det är känslan när Sofia Reyes, Rita Ora & Anitta säger R.I.P. till B.S. på nya singeln. Att det är en hit råder ingen tvekan om – nästan 20 miljoner streams på YouTube på 10 dagar talar sitt tydliga språk.

Albin Johnsén – Kanske nästa sommar

Albin låter hiphopen vila och väljer att sjunga på nya singeln Kanske nästa sommar. Helt klart en av de bästa låtar Album släppt och här får han ju verkligen visa upp hur bra han är på att göra just starka poplåtar. Älskar mörkret och den suggestiva känslan i versen som sedan övergår till en mer pulserande refräng. Perfekt!

Caveboy – Landslide

Kanadensiska trion Caveboy låter 80-talet lysa starkt i både produktionen och videon till nya singeln Landslide. Lysande pop med tre färgstarka kvinnor bakom rodret.

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.