Fem bästa musiktipsen – vecka 6

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Då var det äntligen söndag och med det dags att lista fem låtar från veckans musikskörd som jag tycker du ska lyssna på en eller två gånger extra.
Vi kör igång omedelbart.

Marina – Handmade heaven

Marina har dumpat diamanterna inför releasen av singeln Handmade heaven. Vemodigt och poppigt, precis som hon ska vara. Lägg sedan till en riktigt fin video där en rödklädd Marina traskar igenom snön. Mycket effektivt och får en nästan att tänka på en Handmaid, men det är ju en lite annan stavning.

Savoir Adore – Bloom

Vissa låtar fångar mitt intresse på grund av videon. Bloom med Savoir Adore var verkligen en sådan låt. Här får vi följa en druga på väg till sitt första jobb. Allt till tonerna av den sjukt bra låten. Ja, refrängen är verkligen att dö för här, så missa inte denna upplevelse.

Felix Sandman – Miss you like crazy

Äntligen! Den bästa låten från Felix Sandmans album Emotions har bytt namn från Everything is great till Miss you like crazy och fått en video. Här kan vi se den neonbadande videon och självklart höra den grymma låten.

Léon – You and I

En sak är säker. Léon kan inte göra någon besviken. Singeln You and I är inget undantag och ger oss en stor anledning att längta lite extra efter sångerskans kommande debutalbum.

Jack Walton – We are golden

Jack Walton kunde ses i den elfte säsongen av X-Factor. Nu släpper han den pulserande poplåten We are golden. Älskar hur denna verkligen lyfter i refrängen och hur beatet pumpar till den arenadoftande produktionen. En bra dag att leva på.Få ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem.

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.