Då var det söndag igen. Söndagar som betyder ny Fem bästa musiktipsen-lista här i bloggen! Så ja det är med andra ord en bra dag.
Några av de bättre låtarna denna veckan var helt klart dessa fem:

Nordiska Favoriter

Elle Hollis – Mind games

Helt klart grym poplåt med nederländska Elle Hollis. Modern och hittig produktion samt en lysande melodi fick mig att bli inte så lite till mig av detta.

Keyra – Life support

Du hör till och med på inledningen hur bra Life support är. Det är så mycket som jag verkligen gillar med Life support. Bryggan är magiskt och droppet känns både dansant och poppig. En stark singel som jag hoppas fler upptäcker – och detta är din chans.

KEV – All for me and you

Jo, men jag är ju så svag för arenapop. När KEV släpper singeln All for me and you så blir det verkligen mycket av den varan när låten växer från sin filmiska inledning till dess storslagna refräng. För ja, det är liksom så tacksamt med singlar som lyckas växa för varje refräng.

Ritual + Tove Styrke – Love me back

Tove Styrke är fast i en labyrint i videon till Love me back som då är hennes samarbete med Ritual. Här bjuds vi på en perfekt mix av emotionell pop och dansanta beats. Lite som livet ska vara när det är en emotionell berg- och dalbana.

Alexander Oscar + Svea – Complicated

Lysande samarbete mellan Danmark och Sverige. Det är Alexander Oscar som sjunger med Svea på singeln Complicated. Soulig pop med skönt dansbeat samt massa kramar i videon. Svårt att inte bli charmad av detta vill jag lova.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011