Då var det dags för ytterligare en debutant här i bloggen.
Idag säger vi alla hej til Keyra, eller Klara Kärrman som hon egentligen heter och som kommer från den kungliga huvudstaden. Eller debutant och debutant. Mer version 2.0 av sig själv för Keyra släppte även singeln Karma på Warner 2017, men då stavades hon KeyRa. Nu är hon fri från skivbolag och släpper helt oberoende och med nystarten så tycker jag allt att vi kan kalla Keyra 2019 för debutant.

Favoriter Apple Music

Hon är nu aktuell med den dansanta och sjukt läckra singeln Life support. Här bjuds vi på dansant pop som är omöjlig att inte fångas av. Allt från den läckra inledningen till den starka bryggan innan rytmerna tar över droppet. Så ja, det är bara att hylla och hälsa Keyra välkommen.

Om själva låten säger sångerskan:

Den handlar om ögonblicket när du bestämmer dig för att nu får det vara nog. Du måste bli av med en person i ditt liv som äntligen har visat sina sanna färger. En person du trodde var den ”riktiga grejen” men visade sig vara falsk.

Singeln har nu även fått en läcker video regisserad av Daniel Svanberg som både med attityd och dans visualiserar låten.
Kolla in videon här:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011