Keyra – Life support

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Då var det dags för ytterligare en debutant här i bloggen.
Idag säger vi alla hej til Keyra, eller Klara Kärrman som hon egentligen heter och som kommer från den kungliga huvudstaden. Eller debutant och debutant. Mer version 2.0 av sig själv för Keyra släppte även singeln Karma på Warner 2017, men då stavades hon KeyRa. Nu är hon fri från skivbolag och släpper helt oberoende och med nystarten så tycker jag allt att vi kan kalla Keyra 2019 för debutant.

Hon är nu aktuell med den dansanta och sjukt läckra singeln Life support. Här bjuds vi på dansant pop som är omöjlig att inte fångas av. Allt från den läckra inledningen till den starka bryggan innan rytmerna tar över droppet. Så ja, det är bara att hylla och hälsa Keyra välkommen.

Om själva låten säger sångerskan:

Den handlar om ögonblicket när du bestämmer dig för att nu får det vara nog. Du måste bli av med en person i ditt liv som äntligen har visat sina sanna färger. En person du trodde var den “riktiga grejen” men visade sig vara falsk.

Singeln har nu även fått en läcker video regisserad av Daniel Svanberg som både med attityd och dans visualiserar låten.
Kolla in videon här:Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.