Fem bästa musiktipsen – vecka 1 + 2

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Nytt år, nya veckor. 2019 består av 52 stycken och med det finns många tillfällen att sammanfatta veckorna som gått.
Vi startar med att lista fem favoriter från årets två första veckor, så gör dig redo att lägga till låtarna i din spellista, för nu kör vi.

Jens – Any other way

Norske Jens inledde det nya året med singeln Any other way och med det följde 23-åringen från Bergen singeln Pieces från i höstas.
Hittig singel med en avslappnad känsla tillsammans med en medryckande refräng. Så helt klart en av de där upplyftande singlarna som jag har så lätt att falla för.

Oscar Enestad – Sign of my love

Fick ju mig att bli helt till mig av singeln Heaven on my skin när den släpptes förra sommaren. Nu visar Oscar Enestad att han har en fingertoppskänsla för bra poplåtar när han nu släpper singeln Sign of my love inför sin medverkan i Melodifestivalen. Svartsjuka och pop är uppenbarligen en bra kombination visar det sig när du hör singeln.

Lana Del Rey – Hope is a dangerous thing for a woman like me to have – but i have it

Kan ju vara världens längsta titel på en låt. Samtidigt är det också den mest Lana Del Rey:iga låten vi hört på länge. Vackert avskalat där Lana sjunger till ett piano och känslan av hopplöshet hänger som en våt filt över oss alla.
Lysande på så många sätt.

Ruben – Lay by me

Än en gång dags för norge att visa hur bra de är på popmusik. Denna gång är det 22-årige Ruben som ligger på ett golv av frukt och blommor i videon samtidigt som han sjunger den starka och souliga singeln Lay by me.
Vacker och tröstande där känslorna verkligen sitter på utsidan.
Magisk.

Anton Nessvi – Allting snurrar

Ingen beskriver en blöt natt som Anton Nessvi. Nya singeln Allting snurrar är en lysande resa igenom natten när allt gått åt helvete efter för mycket alkohol. Sjukt läcker produktion och galet stark refräng.
Det är ångestpop när den är som just poppigast.

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.
Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.