Efter singlarna Sveriges största zombie och Dina lakan från 2017 är Anton Nessvi äntligen tillbaka. Nu med skivbolag i ryggen – samma som Viktor Olsson ligger på, mind you – och med nya lysande poplåtar i bagaget.

Först ut efter en hopplös skrivkramp där Anton nästan övervägde att lägga ner musiken helt är Allting snurrar. Singeln är ett samarbete med producenten Kenny Lundström – eller KNY som de coola katterna säger.
Tillsammans har de tagit Antons lysande texter och gjort en modern poplåt där stark melodi får gifta sig med en imponerande elektronisk produktion.
Självklart gillar jag detta!

“Det känns skitläskigt att släppa musik igen faktiskt. Samtidigt är jag väldigt stolt över de nya låtarna, för det är vägar jag aldrig varit på tidigare låt- och produktionsmässigt. Det är alltså både läskigt och skönt att släppa taget om dem. Och det är lite fint att jag får krama om KNY om ingen skulle bry sig. Vi har haft kul ihop.”

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend