Fem bästa musiktipsen – vecka 44

Dags för söndag igen och med det får ni här listan över fem låtar från veckans blogginlägg som jag tycker ni bör lyssna på en extra gång, eller absolut inte får missa. 
Så dags det är med andra ord bara att lyssna igenom varje låt för dagens bästa soundtrack. Nu kör vi. 

Clean Bandit – Baby

Tillsammans med Marina från Marina and the Diamonds och Luis Fonsi visar Clean Bandit att de just nu är världsmästare i popmusik. Med latinoinfluenser, lysande sång av främst Marina och hittig melodi så har de i alla fall fångat mitt hjärta. Lägg sedan till en lysande video och detta kan ju vara bland det bästa ni hör i år. 

Carly Rae Jepsen – Party for one

Verkligen älskar allt Carly Rae Jepsen gör. När hon här roar sig i sin ensamhet på bästa sätt på nya singeln Party for one är det inget undantag. Det är lysande pop och en perfekt fingervisning om vad vi kan förvänta oss från CRJs kommande album som släpps nästa år: pop och åter pop. 

Big Wild – Maker

Medryckande pop som färgats av 80-talet är ju aldrig fel. Big Wild visar vad skåpet ska stå på nya singeln Maker som både har drömliknande sång och dansvänliga beats. Jag gick i alla fall igång på alla cylindrar på detta disco-spektakel. 

Pikes – Lluc De Riu

Vissa debuter är bättre än andra. När singeln Lluc De Riu exploderar i pulserande popeurofori är det ju omöjligt att inte älska detta. 
Pikes kommer även släppa en EP längre fram och debutsingeln för en ju att längta efter den redan nu. 

Hot Potato Band – Ritual 

Brassigt och funkigt och galet svängit om drycken vi alla är slavar under: kaffe. Kolla in videon och lyssna utan att få ett leende på läpparna. Nästan omöjligt.  

Du hittar alltid den bästa popmusiken i spellistan Alexed’s A-List.
Följ spellistan för ditt dagliga popintag av ny musik.Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Fem bästa musiktipsen – vecka 44" A few seconds ago

Comments are closed.