Dags för söndag igen och med det får ni här listan över fem låtar från veckans blogginlägg som jag tycker ni bör lyssna på en extra gång, eller absolut inte får missa. 
Så dags det är med andra ord bara att lyssna igenom varje låt för dagens bästa soundtrack. Nu kör vi. 

DOLBY ATMOS

Clean Bandit – Baby

Tillsammans med Marina från Marina and the Diamonds och Luis Fonsi visar Clean Bandit att de just nu är världsmästare i popmusik. Med latinoinfluenser, lysande sång av främst Marina och hittig melodi så har de i alla fall fångat mitt hjärta. Lägg sedan till en lysande video och detta kan ju vara bland det bästa ni hör i år. 

Carly Rae Jepsen – Party for one

Verkligen älskar allt Carly Rae Jepsen gör. När hon här roar sig i sin ensamhet på bästa sätt på nya singeln Party for one är det inget undantag. Det är lysande pop och en perfekt fingervisning om vad vi kan förvänta oss från CRJs kommande album som släpps nästa år: pop och åter pop. 

Big Wild – Maker

Medryckande pop som färgats av 80-talet är ju aldrig fel. Big Wild visar vad skåpet ska stå på nya singeln Maker som både har drömliknande sång och dansvänliga beats. Jag gick i alla fall igång på alla cylindrar på detta disco-spektakel. 

Pikes – Lluc De Riu

Vissa debuter är bättre än andra. När singeln Lluc De Riu exploderar i pulserande popeurofori är det ju omöjligt att inte älska detta. 
Pikes kommer även släppa en EP längre fram och debutsingeln för en ju att längta efter den redan nu. 

Hot Potato Band – Ritual 

Brassigt och funkigt och galet svängit om drycken vi alla är slavar under: kaffe. Kolla in videon och lyssna utan att få ett leende på läpparna. Nästan omöjligt.  

Du hittar alltid den bästa popmusiken i spellistan Alexed’s A-List.
Följ spellistan för ditt dagliga popintag av ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011