Efter fjolårets EP Don’t Tell Ma, som släpptes inför sommaren, har det varit ganska tyst om Peg Parnevik rent musikmässigt.
Men det tog hon igen med råge när hon i början av månaden släppte den lysande singeln Loafers! Låten är skriven av sångerskan tillsammans med Josefin Glenmark och Johan Gustafsson, där den sistnämnda även producerat låten.
Varje gång låten kommit på i min spellista har jag slagits av hur lysande refrängen är, så verkligen en av mina favoritlåtar för månaden. Med andra ord: bra jobbat alla!

DOLBY ATMOS

Om låten berättar Peg:

”Jag är så otroligt peppad över att äntligen få släppa Loafers eftersom att jag inte har släppt musik på nästan ett år. Det är en lättsam och lekfull poplåt som beskriver den typiska ”douchebag”-typen. Lyssna på låten och tänk på personen som du fortsätter gå hem med efter att klubben stänger, som du aldrig skulle dejta eller presentera för dina vänner och familj men som är kul för en lördagskväll.”

Idag är det dags för premiären av musikvideon till låten här i bloggen, som regisserats av Linus Larsson.
Där kan vi se Peg mysa med pojkvännen Filip Kaspersen Lamprecht tillsammans med en hel del färgklickar för att lite fånga känslan av omslaget till singeln.
Kolla in!

Peg Parnevik
@Instagram

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011