Premiär: Peg Parnevik – Loafers (Video)

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Efter fjolårets EP Don’t Tell Ma, som släpptes inför sommaren, har det varit ganska tyst om Peg Parnevik rent musikmässigt.
Men det tog hon igen med råge när hon i början av månaden släppte den lysande singeln Loafers! Låten är skriven av sångerskan tillsammans med Josefin Glenmark och Johan Gustafsson, där den sistnämnda även producerat låten.
Varje gång låten kommit på i min spellista har jag slagits av hur lysande refrängen är, så verkligen en av mina favoritlåtar för månaden. Med andra ord: bra jobbat alla!

Om låten berättar Peg:

“Jag är så otroligt peppad över att äntligen få släppa Loafers eftersom att jag inte har släppt musik på nästan ett år. Det är en lättsam och lekfull poplåt som beskriver den typiska ”douchebag”-typen. Lyssna på låten och tänk på personen som du fortsätter gå hem med efter att klubben stänger, som du aldrig skulle dejta eller presentera för dina vänner och familj men som är kul för en lördagskväll.”

Idag är det dags för premiären av musikvideon till låten här i bloggen, som regisserats av Linus Larsson.
Där kan vi se Peg mysa med pojkvännen Filip Kaspersen Lamprecht tillsammans med en hel del färgklickar för att lite fånga känslan av omslaget till singeln.
Kolla in!

Peg Parnevik
@Instagram

Vad Tyckte Du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.