Lionman är artistnamnet för Cedrik Hammar. En 22-årig kille från Stockholm som just fick smektanamnet Lionman i skolan, vilket nu då även får bli hans musik-alter ego.

Svensk Pop

Nu debuterar sångaren med singeln Don’t you dare, en låt som handlar om att respektera andras gränser och inte döma andra. Här får vi uppleva hans starka och soulig röst, som definitivt kommer imponera på många. Allt förpackat i en låt som väger in pop, soul och gospel på ett snyggt sätt.

”Jag har insett att det kan vara en styrka, att man kan blanda in andra element och genrer utan att det blir för spretigt. Rösten är den röda tråden. Jag tycker att Don’t you dare är ett bra exempel på det, där finns både där finns både modernt produktionstänk och en gospelinfluerad kör.”

Singeln är skriven tillsammans med Ellen Stokstad och David Husberg, som också har producerat.

Idag är det premiär här i bloggen för den snygga videon. Så titta noga och njut av musiken!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.