Therése Neaimé är här aktuell med singeln Fools gold. En soulig poplåt med behaglig rytm som lyfts fram av sångerskans mjuka och samtidigt starka röst. Den ger lite av ett behaglig retrokänsla över produktionen och känslan av låten, vilket jag uppskattade. Själv tänkte jag på Sade när jag hörde detta och jag kan tänka mig att fans av just den artisten även kommer att uppskatta Fools gold.

Följ på Apple Music

Med Fools gold släpper Therése första singeln för året. Artisten har sina rötter i Libanon och med sin musik för hos ihop den svenska popmusiken med den arabiska. Med sin musik har hon haft möjlighet att turnera världen över där hon bland annat har framträtt för Nato-trupper i Afghanistan och öppnat upp för Simply Red under deras Europaturné samt varit headliner under Pride i både Köpenhamn och Kapstaden.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.