Therése Neaimé är här aktuell med singeln Fools gold. En soulig poplåt med behaglig rytm som lyfts fram av sångerskans mjuka och samtidigt starka röst. Den ger lite av ett behaglig retrokänsla över produktionen och känslan av låten, vilket jag uppskattade. Själv tänkte jag på Sade när jag hörde detta och jag kan tänka mig att fans av just den artisten även kommer att uppskatta Fools gold.

Favoriter Apple Music

Med Fools gold släpper Therése första singeln för året. Artisten har sina rötter i Libanon och med sin musik för hos ihop den svenska popmusiken med den arabiska. Med sin musik har hon haft möjlighet att turnera världen över där hon bland annat har framträtt för Nato-trupper i Afghanistan och öppnat upp för Simply Red under deras Europaturné samt varit headliner under Pride i både Köpenhamn och Kapstaden.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011