Therése Neaimé är här aktuell med singeln Fools gold. En soulig poplåt med behaglig rytm som lyfts fram av sångerskans mjuka och samtidigt starka röst. Den ger lite av ett behaglig retrokänsla över produktionen och känslan av låten, vilket jag uppskattade. Själv tänkte jag på Sade när jag hörde detta och jag kan tänka mig att fans av just den artisten även kommer att uppskatta Fools gold.

KMR Studios

Med Fools gold släpper Therése första singeln för året. Artisten har sina rötter i Libanon och med sin musik för hos ihop den svenska popmusiken med den arabiska. Med sin musik har hon haft möjlighet att turnera världen över där hon bland annat har framträtt för Nato-trupper i Afghanistan och öppnat upp för Simply Red under deras Europaturné samt varit headliner under Pride i både Köpenhamn och Kapstaden.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.