Redo för gåshud?
Det är precis det du kommer att få av den nederländska artisten Robine som här debuterar med singeln From you.

Svensk Pop Apple Music

Med sin starka souliga röst levererar sångerskan här sin personliga berättelse om att fly från ett destruktivt förhållande med en person med en narcissistisk personlighetsstörning.
Låten i sig byggs snyggt upp som en pianoballad tillsammans med Robnies röst för att sedan växa till en mäktig och stark uttryck tillsammans med gospelkör och stråkar. För en som älskar filmiska ballader blev jag helt lycklig av detta. Att verkligen höra hur artisten går från kuvad till en stark kvinna som står emot ondskan.

”Jag hoppas kunna inspirera andra människor som lider av den här typen av relationer. Jag vill visa att de inte är ensamma. Och att de också är starka.”

Under nästa år släpps sedan en hel EP med Robine.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011