Senast vi hörde från STEELE var med EP:n Hiraeth från 2016. Nu är sångerskan tillbaka med den vemodiga och pulserande elektropoplåten Know her. Att influenserna kommer från band som Portishead och Massive Attack (fast utan trip-hopen) är inte så svårt att förstå när du hör nya singeln.

Popmuzik Lover

Bakom sångerskan hittar vi även producenterna Charles Elmi och Dejan Sajinovic som hjälper till att skapa vemodig nordisk magi.


Missa inte: Du hittar även Know her i spellistan Svensk Pop för Apple Music och Spotify.

STEELE
@Facebook

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.