Otrohet är den ultimata besvikelsen något Sam Short tyvärr fått erfara i förstaperson. Singeln Taste it skildrar den smärtsamma berättelsen om ett ex som bedrog henne med en annan. Öppningsraden ”Var hon värt det?” griper omedelbart tag om lyssnaren och försätter en i ett dystert och grubblande tillstånd. Inledningsvis är låten piano-driven men i refrängerna exploderar produktionen ut i kraftfull pop med en hämndlysten underton.

Svensk Pop Apple Music

”Det här är den ärligaste låten jag någonsin skrivit. Den representerar mitt allra första hjärtesorg. Den beskriver den viscerala reaktionen som kommer med svek…en känsla så smärtsam att du hatar den, men ändå så verklig att du kan smaka den.”

Sam Short

Taste it har sett stor spridning på sociala medier och är på rekordtid artistens mest framgångsrika singel hitintills i karriären. Utanför det egna artisteriet är hon dessutom en eftertraktad låtskrivare som skapat musik åt Haiden och Rosse.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011