Otrohet är den ultimata besvikelsen något Sam Short tyvärr fått erfara i förstaperson. Singeln Taste it skildrar den smärtsamma berättelsen om ett ex som bedrog henne med en annan. Öppningsraden ”Var hon värt det?” griper omedelbart tag om lyssnaren och försätter en i ett dystert och grubblande tillstånd. Inledningsvis är låten piano-driven men i refrängerna exploderar produktionen ut i kraftfull pop med en hämndlysten underton.

Nordiska Favoriter

”Det här är den ärligaste låten jag någonsin skrivit. Den representerar mitt allra första hjärtesorg. Den beskriver den viscerala reaktionen som kommer med svek…en känsla så smärtsam att du hatar den, men ändå så verklig att du kan smaka den.”

Sam Short

Taste it har sett stor spridning på sociala medier och är på rekordtid artistens mest framgångsrika singel hitintills i karriären. Utanför det egna artisteriet är hon dessutom en eftertraktad låtskrivare som skapat musik åt Haiden och Rosse.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.