Otrohet är den ultimata besvikelsen något Sam Short tyvärr fått erfara i förstaperson. Singeln Taste it skildrar den smärtsamma berättelsen om ett ex som bedrog henne med en annan. Öppningsraden ”Var hon värt det?” griper omedelbart tag om lyssnaren och försätter en i ett dystert och grubblande tillstånd. Inledningsvis är låten piano-driven men i refrängerna exploderar produktionen ut i kraftfull pop med en hämndlysten underton.

Svensk Pop

”Det här är den ärligaste låten jag någonsin skrivit. Den representerar mitt allra första hjärtesorg. Den beskriver den viscerala reaktionen som kommer med svek…en känsla så smärtsam att du hatar den, men ändå så verklig att du kan smaka den.”

Sam Short

Taste it har sett stor spridning på sociala medier och är på rekordtid artistens mest framgångsrika singel hitintills i karriären. Utanför det egna artisteriet är hon dessutom en eftertraktad låtskrivare som skapat musik åt Haiden och Rosse.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.