Fem bästa musiktipsen – vecka 8

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Dags att sammanfatta musikveckan med fem extra bra låtar.
Här är några musiktips som du inte bör missa:

FYEO – I wanna dance (Like you)

Drömliknande och filmiskt snyggt svävar I wanna dance (Like you) fram. Imponerande debut från duon FYEO som består av Viktor Persson och Jenny Björkqvist. Som hämtad från en mer intim scen i en 80-tals film. Mys.

Hanna Järver – Jävla 80-tal

Lysande och kaxig singel med Hanna Järver som nu laddar för album i April. Det är liksom den där lysande singeln Maggio ville göra, men som Järver gjorde istället.

Esther Vallee – Hardcore

Att samarbeta med Jocke Berg i skrivsalen brukar oftast vara en bra sak, och Esther Vallees samarbete med den gamle Kent-sångaren på Hardcore är absolut inget undantag. Lägg sedan till snygg produktion av Jonas Quant och du har en hit storlek större.

Smith & Thell – Dumb

Helt plötsligt släppte Smith & Thell deras absolut bästa låt. Paret har tagit ett steg från folk-pop till renodlad pop på nya singeln Dumb. Lekfull pop vars sköna rytmer bygger upp låten på ett oerhört smart sätt. Mer hit än dumt säger jag.

Julia Adams – Gröna linjen

Julia Adams sjunger om att ha förälskat sig i en annan person än den man är ihop med. Hur den andre är så mycket bättre och resan igenom staden blir både en plåga och insikt för sångerskan. Snyggt iscensatt och främst en riktigt grym singel.Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.