Gröna linjen är den tunnelbana som jag åkt mest i Stockholm. Jag brukar oftast hamna på Söder när jag besöker staden, så då blir det mest den linjen jag tar för att komma till Slussen eller Medborgarplatsen, eller när jag ska på konsert i Globen-området.

Nu har Julia Adams släppt en singel med samma namn som “min linje”. En låt om att vara kär i någon annan än den man är ihop med, allt förpackas i en fin poplåt som är omöjlig att inte gilla – om man uppskattar svensk välskriven pop, skulle jag säga.
Singeln följer upp R från i fjol och är tagen från Julias kommande album.

Julia Adams
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend