Men titta här!
Under de senaste fem åren av Melodifestivalen har vi lärt oss att musikvideor hör mer till undantaget än regeln till bidragen. Har vi tur finns TV-framträdandet på YouTube eller möjligen en textvideo, men en renodlad video är svår att hitta.

Skicka in din musik

Men unge herr Felix Sandman bjuder här på valpögon och skönsång när han spelat in en video till Every single day. En imponerande stark ballad som handlar om ett förhållande som har tagit slut, frågor man vill ställa till personen och saker man fortfarande ältar i efterhand. Helt klart värd att komma direkt till final istället för via Andra Chansen enligt mig. Men tja, vi får en möjlighet att höra Felix igen redan på lördag.

Videon är regisserad av Robin Kadir & Felix Sandman samt skriven av sångaren tillsammans med Noah Conrad, Tony Ferrari, Parker James och Jake Torry.

Felix Sandman
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011