Nûrnbear är en popgrupp från vårt grannland Danmark. Ja närmaste bestämt från huvudstaden Köpenhamn.
Gruppen består av de fyra herrarna Emil Wahlberg, Christian Tranberg, Mads Siggaard och Rune Christensen. De debuterar med poplåten Isolation som precis släpptes. Låten i sig handlar om att återskapa våra mänskliga kärnvärden och göra en förändring till det bättre. Att inte fortsätta på vägen att splittra människor och göra oss mer inhumana.
Resultatet blir en medryckande poplåt med positiv känsla och stark refräng. Det är så man återskapar en bättre värld. En ton i taget.

Följ på Apple Music

Nûrnbear
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.