Jag är inte mycket för folk som säger att saker var bättre förr. Men OM jag skulle använda mig av det slita uttrycket skulle jag säga att trancemusiken var bättre förr. I slutet av 90 och början på 00 talet kom det många fantastiska artister som Rabbit in the Moon, System F, Man with No Name och Armin van Buuren.
Men en låt som verkligen stod ut för mig var den helt magiska 1998. Kanske det dummaste namnet på en låt någonsin, men smart då de ändrade till 1999 året därpå och 2000 för att återutge låten.
Bakom 1998 hittar vi Binary Finary som består av Matt Laws, Ricky Grant och Stuart Matheson. Låten blev en stor hit på dansgolven även om den kanske inte fick lika stor kommersiell succé då singeln hamnade på en 11:e plats i Storbritannien under namnet 1999.

Följ på Apple Music

Själv älskade jag att ha köra Paul van Dyks remix på 1998 när jag tränade på gymmet eller var ute och sprang. Det är verkligen en överpeppande låt skulle jag säga, som bygger och bygger. Av någon anledning tänker jag alltid på filmen Starship Troopers när jag hör den remixen. Den är så marscherande och passar bra till futuristiska soldater – och träning.

Binary Finary
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011