Tillsammans med Säkerts album Däggdjur släpptes även en video till låten Kommer hända som regisserats av Mats Udd .
Vi lär oss lite om blommor och bin, samt känslan att inte passa in.

Skicka in din musik

Annika Norlin berättar om låten:
”Kommer hända skrev jag förra våren, en vecka när jag var både i Umeå och Stockholm. Det var först skitdåligt väder, och sedan slog det om helt. Det är så bisarrt när det där händer, när det blir vår. Först sitter alla inne och kollar på HBO varje dag. Sen kommer solen och folk flockas ute på gatorna som i ett slag, alla vill ligga runt och ens humör blir 200 procent bättre. Jag minns att jag satt och trummade på låret där jag satt och jobbade, kollade mig runt och det verkade som att alla andra gjorde likadant, kom igen, nu måste det hända nånting, jag är redo. Tycker det är fint, det känns aldrig så tydligt att man är en del av naturen. Björnarna kommer ut ur idet, knopparna slår ut och människan får livslust.

Kommer hända är den enda låten på skivan som är riktigt upptempo, av den enda anledningen att den vägrade vara nåt annat. Jag älskar Left Banke och Mamas n Papas , och ville gärna att den skulle vara lite så, med flöjterna. Vi testade först en massa olika sångare på den, det lät fantastiskt men till sist kom vi fram till att för att låten skulle funka var sångaren tvungen att låta lite knastertorr, alltså jag själv. Men Arvid Andersson Ellis , Martin Hanberg och Lina Högström sjunger med mig.”


Säkert!
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011