Det kändes som något som borde ha hänt för länge sedan. Men nu har Nick Littlemore slagit ihop sina två projekt PNAU och Empire Of The Sun för deras första samarbete.
PNAU består ju av Nick Littlermore tillsammans med sin bror Sam och Peter Mayes, medan duon Empire of the Sun har Nick tillsammans med Luke Steele från The Sleepy Jackson.

Favoriter Apple Music

Efter att Empire of the Sun har legat lite i dvala, är det nu dags att damma av duon inför PNAUS kommande album Hyperbolic, som släpps nästa år.
Här kommer med andra ord singeln AEIOU. Ett underbart tillskott till dansgolvet med härlig sing-a-long-refräng, synthig produktion och sköna beats. Hit, kan det också stavas.

I videon får vi AI-versioner av medlemmarna i en science fiction-värld, som känns en del TV-spel och en del Marvel-film. Läckert är det i alla fall.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011