Laakso - Fall Down

Skicka in din musik

Tänk att en vecka går så fort – Veckans Albumtips är här igen! Denna vecka har vi fått ett album från fantastiska Laakso men det är alltid kul att lyssna in sig på lite nytt också och det är så jag tänker när jag sätter ihop min lista. Jag tar alltid med mina egna favoriter men blandar upp med sådant som jag själv är lite nyfiken på och tänker lyssna in mig på under helgen. Kanske hittar du en ny favorit bland veckans album.

Laakso – Greatful Dead

Värt att vänta på var definitivt Laakso s nya album Greatful Dead . Efter att ha varit borta från musikscenen (i alla fall som band) en längre tid släppte de förra sommaren singeln Time of My Life och visade att de fortfarande är ett av Sveriges finaste band. Veckans bästa skiva enligt mig. Lyssna här!


Laakso@
Facebook

Sara Hartman – Satellite (EP)

Sara Hartman är New York-tjejen som släppte allt och flyttade till Berlin för att uppfylla sin dröm att spela in ett album. Hon har tidigare varit ute på Europaturné tillsammans med Ellie Goulding och här kan du lyssna på hennes sprillans nya debut EP Satellite . Grymt fin, eller vad säger ni?


Sara Hartman @
Facebook

Swedish Polarbears – The Great Northern

Värmländska Swedish Polarbears har släppt sitt debutalbum The Great Northern . Detta är ett mysigt album som blickar tillbaka samtidigt som det känns modernt. Kanske blir det här en ny favorit?


Swedish Polarbears @
Facebook

Lucas Nord – Company

Lucas Nord släppte sitt nya album Company i veckan, det innehåller house kryddat med pop och soul. Inte vanligtvis den genre som jag brukar lyssna på men jag gillar det jag hör så ska lyssna vidare under helgen.


Lucas Nord @
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Susanna heter jag och är skribent på Popmuzik. Jag älskar att snöa in på en bra låt. Oftast lyssnar jag på indiepop/rock men en bra låt är en bra låt oavsett genre. Artister som spelas flitigt i mina lurar är exempelvis Hurula, Kitok, Rhodes, Arctic Monkeys och Brian Fallon.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011