Idag presenterade SVT programledaren till Melodifestivalen 2016.
Det blir ett kärt återseende för Gina Dirawi som kommer följa med land och rike runt för att hitta den bästa låten bland 28 som ska representera Sverige i Sverige under Eurovision Song Contest i Maj.
”Det ska bli superkul att göra det här en tredje gång. Nu gör jag det här med sju härliga programledarkollegor med stor erfarenhet från olika håll. Vi kommer att göra allt för att underhålla tittarna hemma i soffan”, säger Gina Dirawi.

Följ på Apple Music

Men hon är inte ensam. Petra Mede (Göteborg), Henrik Schyffert (Norrköping), Charlotte Perrelli (Malmö), Sarah Dawn Finer (Gävle), Ola Salo (Halmstad) och Peter Jöback (Halmstad) samt William Spetz (Stockholm) turas om att dela programledarjobbet tillsammans med Gina i de olika deltävlingarna.

Det känns som ett tryggt och bra val att köra Gina än en gång.
Hon kan sin sak, är rolig och framförallt funkar hon i direktsändning. Samtidigt känns det som SVT verkligen satsar stort i år på att göra ett riktigt bra program. Det är ju lite så, ett program är aldrig starkare än sin svagaste programledare, och med dessa namn kommer förhoppningsvis Melodifestivalen 2016 leverera för alla hemma i sofforna.
Personligen är jag väl mest orolig för Schyffert, som kan vara lite vin och vatten. Men tyglar man honom en aning, så ska han nog leverera även från Norrköping.
Annars tycker jag det ser bra ut på papperet. Så är det upp till bevis i Februari.
[wpbanners id=”5″]

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011