Medan vi väntar på att Storbritanniens Olly Alexander släpper sitt Eurovision-bidrag Dizzy, så kan vi ju lyssna sönder Spaniens bidrag ZORRA. Låten framförs av den spanska electropopduon Nebulossa och är helt fab!

Nordiska Favoriter

Här bjuds vi i alla fall på en medryckande låt som byggs upp av ett skön driv av synthar och trummor. Det känns som låten kommer tilltala många Eurovision-fans världen runt, speciellt de som gillar just retropop.

Kul att det redan dykt upp en del bra låtar i Eurovision och det känns som den listan bara kan bli längre. Till helgen ska ju bland annat Sanremo-festivalen gå av stapeln i Italien och där finns en del guldkorn som gärna får ta hem det hela.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011