Josefinito tar oss än en gång tillbaka till eurodance-landet med singeln Eurolove. Denna gång har hon än en gång Johar Untz (Johar Bendjelloul) vid sin sida för att ge oss en nostalgitripp som kommer få alla med en biljett till sommaren Vi Som Älskar 90- och 00-talet att bli helt lyckliga.

Favoriter Apple Music

Eurolove bjuder nämligen på allt som en klassisk eurodance-låt ska innehålla i form av BPM och energi. Plus lite mer så som sköna tranceljud och körer. Det är som en mix av Loveparade och Melodifestivalen, skulle man kunna säga. Jag blev i alla fall orimligt lycklig av detta.

Eurolove i sig är en kärleksförklaring till Europa och samtidigt också en liten fin flirt med Eurovision Song Contest. Passande, då du just nu kan se Josefin Johansson i uppsnackprogrammen inför Eurovision i SVT.

”När vi skrev Eurolove för nästan ett år sen var världen en annan. Tiderna har blivit dystrare och vi insåg att vi nu mer än någonsin behöver komma samma och enas över gränserna. Eurolove är ett försök att sprida lite glädje och hopp om framtiden. Låten är såklart en kärleksförklaring till Europa, men också en uppmaning att se det goda hos din granne. Och då kanske vi sakta kan närma oss fred – en BPM i taget!

Josefinito

Du som också gillar eurodance, schlager och härlig pop i allmänhet får gärna bli Popmuzik Liker eller Popmuzik LoverPatreon. Det är bloggens Patreons som gör det möjligt att driva Popmuzik vidare som den enda musikbloggen i Sverige som dagligen uppdateras med nya musiktips och som ger dig en bred pop-palett. Då bloggen inte har några rika finansiärer eller reklam, så är ditt stöd nödvändigt för att det ska kunna finnas någon musikblogg kvar, då de flesta tyvärr stängt ner. Så tack för att du väljer att bli Patreon.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011