Sundara Karma - Prisons to Purify (feat. Marika Hackman) (Video)

POPMUZIK SUMMER

Det brittiska indiebandet Sundara Karma har släppt en video till låten Prisons to Purify och låten finns med på deras nya EP II . Den brittiska sångerskan Marika Hackman som har ett riktigt fint år bakom sig är med och sjunger på låten.

Bandet startade för fem år sedan när de träffades på en skola i Reading och det är ett ungt band då de fortfarande är tonåringar. Sedan dess har de i alla fall släppt två EP:s och har varit support åt bland annat Circa Waves och The Wombats . De jobbar för fullt på sitt debutalbum som väntas släppas 2016.

Sundara Karma är: Oscar LuLu (sång/gitarr), Haydn Evans (trummor), Ally Batty (gitarr) och Dom Cordell (bas).

Videon ser du här:

Sundara Karma @
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Susanna heter jag och är skribent på Popmuzik. Jag älskar att snöa in på en bra låt. Oftast lyssnar jag på indiepop/rock men en bra låt är en bra låt oavsett genre. Artister som spelas flitigt i mina lurar är exempelvis Hurula, Kitok, Rhodes, Arctic Monkeys och Brian Fallon.

Följ på Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011