Emil Jensen - Till och med dom
Emil Jensen , som senast släppt albumet I Det Nya Landet i höstas, har idag släppt en video till den tänkvärda och vackra låten Till och med dom .
En låt som handlar om att inte vilja vara sig själv. Om det så är för en kort pinsam stund, eller längre period där en skäms för den en är, eller situationen omkring en.
Till och med dom är en av de mest personliga eller rentav privata låten av alla jag släppt på skiva. Och just därför den mest allmängiltiga – har jag förstått efter de igenkänningsreaktioner jag mött sen I det nya landet släpptes i höstas och under det halvår vi turnerat med föreställningen med samma namn, där just den låten haft en central roll.” berättar Emil om låten.

Popmuzik Lover Patreon

Great-Britain-Flag-great-britain-13511748-1920-1200
Emil Jensen , who released the album I Det Nya Landet last fall, has today released a video for the thoughtful and beautiful song Till och med dom .
A song about not wanting to be yourself. Whether it’s for a short embarrassing moment, or a longer period where one is ashamed of who you are, or the situation around you.
Till och med dom are one of the most personal or even private song of all I released on an album. Precisely why the most general – I understand after the recognition reactions I encountered after releasing I Det Nya Landet last fall and this season we toured with the show of the same name, where that particular song had a central role.” Emil tells about the song.



Emil @
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011