Andy Rozz är en EDM-producent från Bollebygd utanför Borås.
Han har under året som gått släppt fem singlar och avslutar nu 2018 med Falling down. Här bjuder Andy oss på en läckert uppbyggd klubblåt samt ett riktigt skönt driv i droppet som lär få igång dansgolvet.
Om låten berättar Andy:

“När jag börjar med en ny låt bestämmer jag vilken typ av känsla jag vill kanalisera genom låten. Det är som en blandning av olika ingredienser som en melodi, sången, en trumma. Du byter, justerar, skriver om och plötsligt har du hittat den känslan du ville uttrycka.”

Så festa in det nya året tillsammans med Andy Rozz igenom att klicka play här nedan.

Du hittar alltid de bästa och roligaste klubblåtarna i spellistan Dance. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend