The Day är en duo som består av Laura Loeters och Gregor Sonnenberg. De är stationerade i Nederländerna respektive Tyskland och tillsammans gör de drömliknande indiepop. Det är till Januari som duon kommer släppa sitt efterlängtade debutalbum vid namn Midnight Parade och här kan du se videon till singeln Where the wild things are från just den skivan. 
Singeln följer upp singlarna Grow och Yet to come som släppts under senaste året och här bjuds vi på en riktig bra och upplyftande poplåt. 
Här kan du även se videon av Lumi Lausas

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List.
Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


The Day
Facebook
Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend