På omslaget till RUNAWAY ser vi en gastande tiger och i mitt tycke är det den perfekta symbolen för denna fartfyllda popkaramell. Ryan Tedder visar återigen varför han tillhör eliten av låtskrivare och fortsätter hålla fanan högt för OneRepublic. Med läcker basgång, krispiga vokaler, organiska trummor och ylande elgitarr faller jag pladask för detta mästerverk. Som grädden på moset adderas även en syntslingan mot låtens slut som får mig att skina som ett barn på julafton. Ni ser tillhörande musikvideo filmad i läcker ”hemmavideo-kvalitet” här i bloggen.

Svensk Pop

OneRepublic

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Gareth Nugent – Even mountains fall
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.