Vi tar oss till Kanada. Landet som givit oss artister som Justin Bieber, Shawn Mendes, Celine Dion och nu då Baby Boy Blue

Baby Boy Blue är en 22-årig artist från Edmonton som nu släpper sin debut-EP:n Twelve AM med fem spår. Här kan du höra den sköna Summertime, som bjuder på både bra pop och sköna dansbeats. En låt som handlar om att behålla sommarkänslan och jaga efter den där sista sommarförälskelsen eller åka på äventyr med vännerna.

Du hör låten här nedan, och vill du uppleva mer av Baby Boy Blue har du hela EP:n här nedan också. 

Baby Boy Blue
Instagram
Facebook
Twitter

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend