Förra månaden släppte L.J den magiska singeln Changed my mind och kunde även då berätta att hon hade en EP på gång. Nu är dagen kommen och artisten ger oss den sju spår långa samlingen som döpts till WELCOME. Härigenom presenterar L.J sig själv för hela världens lyssnare och musikbranschen.

Svensk Pop Apple Music

“EP:n är mitt egna sätt att välkomna mig själv in i musikbranschen som en artist och därav heter den WELCOME. Jag valde även att ha en förfest på omslaget, för att symbolisera att detta bara är början. “  

L.J

Med ärliga och självupplevda texter blottar L.J sina upplevelser och känslor på ett sätt som gör henne lätt att relatera till och skapar en känsla av gemenskap och samhörighet. Artisten främsta fokus med sin musik är att skapa inkludering bland sina lyssnare. Utgångspunkten för den aktuella EPn är egna skildringar av det kreativa musikskapandet som en del av musikbranschen. Något som jag personligen tror många andra artister kan känna igen sig i och knyta an till.

WELCOME är ett ypperligt sätt för oss lyssnare att lära känna L.J på en annan nivå än tidigare och rymmer därtill en hel del lysande poplåtar. Min absoluta favorit är IFYOUCOULDSEE. Soundet bär på ett tydligt ID där R&B-nerven ligger som en skimrande linneduk över drömmande produktioner med inslag av soul och stora mått pop. Helt klart en EP i min smak och en strålande debut från ett spännande namn på den svenska pophimlen.

L.J

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011