Danny Saucedo är tillbaka efter att ha kört sin hyllade krogshow NU på Hamburger Börs i Stockholm och The Theatre i Göteborg.
Det är faktiskt en cover på en låt av Bo Kaspers Orkester som Danny släpper. Jupp, lika otippat som att göra en krogshow skulle jag säga att göra en cover på Undantag

Tillsammans i studion har Danny Linda Pira som lägger en rap i slutet av låten. Allt skulle lika gärna vara inspelat i Havanna istället för Stockholm. Men nu är det Stockholm studion ligger i. Men videon däremot är inspelad i just Havanna av Rami Hanna

Danny Saucedo
Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend