En av mina favoritlåtar är helt klart Nick Kamens klassiker I promised myself från 1990. En låt som jag bland annat gjorde ett nostalgi-inlägg om som du kan läsa här.

Popmuzik Podcast

Nu är det dags för en ny tolkning av låten, signerad Sir Duke. En mer dansant version av låten med härlig energi och synthit produktion som jag tyckte funkade bra.
Det är kul med en låt som verkar fånga generation efter generation på ett eller annat sätt. Någonstans säger det hur otroligt bra originalet är och det är alltid trevligt att se att låten dammas av då och då. För en bra låt förtjänar att upptäckas av många och kan en ny publik upptäcka den genom en cover, så varför inte?

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011