Justin Jesso är sångaren från Chicago som vi lärde känna på Kygos monsterhit Stargazing. Detta har definitivt gjort honom till ett namn att hålla utkik efter, men han är heller inte helt ny i matchen. Han har bland annat varit med och skrivit låtar till bland annat Bruno Mars och Julia Michaels, så han har koll på det där med hur man skriver en hit, vilket definitivt Stargazing visade oss.
Tanken var att han skulle släppa sin första egna låt i början av året – fick en låt skickad till mig då. Men det pausades en aning och nu är det istället dags för Justin att ta över listorna med den poppiga singeln My body.

Justin berättar om My body:

“It’s about temptation… Or that feeling you can’t control. When I fall in love with someone who I know doesn’t love me”.

Känns definitivt som om vi har en hit här, och Justin är absolut ett av namnen för 2018 att hålla koll på.

Justin Jesso
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend