BOO är förkortningen för Battery Operated Orchestra. En synthpopgrupp från Sussex som består av Chris Black och Brigitte Rose och som säger att deras inspiration kommer från ABBA och DEVO, så det finns ju sämre band att inspireras av. De är ett DIY-projekt där bandet gör allt själva. Allt från att producera och skapa omslag med mera.

Bella är andra singeln från bandets kommande album Snare som släpps den 10:e Augusti. Låten i sig har en somrig poolkänsla med sin softa produktion och medryckande melodi.

Bandet berättar:

“We wrote this at the height of Summer just before a big change. It’s full of all the turmoil and excitement that brings and the languid escape of those long hot days.”

BOO
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend