Den svenske producenten Kaiser Snap tar oss än en gång tillbaka till 80-talet med sin skönt synthiga retropop.

Popmuzik Podcast

Nya singeln heter The Right Time och handlar om att fånga ögonblicket när det ges och inte låta drömmar tyna bort. Att helt enkelt leva livet till fullo och inte låta rädsla eller ängslighet hålla en tillbaka. Med andra ord är det en härligt peppande låt i sig, och känslan blir ju klart mycket bättre av den upplyftande och varma produktionen.

Kaiser Snap målar upp låten med varma synthar och med en skön puls i trummorna. Det blir som ett vykort från 80-talet och produktionen känns både modern och behagligt retro på samma gång.
Så för oss vänner av bra synthwave, så kommer The Right Time bli ännu en favorit i spellistorna. Det lovar jag.

Kaiser Snap

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.