Freyr Flodgren har du hört om tidigare här i bloggen. Då var det som del i folkduon Brother North när de släppte de ett mycket uppskattat album 2014.

Under senaste året har han dock bott i Bergen där han jobbat med helt nytt solomaterial.
Först ut nu är den vackra singeln Over my head. Låten bygger på en mix av de fina och frustrerande minnena från när han hade kollektivet Lärkträdet i Umeå. Resultatet är vackert avskalat och naket. Du kommer få en känsla av Sufjan Stevens och Bon Iver i musiken. Sedan kommer det absolut bli spännande att höra mer av Freyr under året.


Freyr Flodgren
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend