Om man är med i Eurovision Song Contest får man automatiskt en knippe nya följare. Jag kan tänka mig att de flesta av dessa följare är nöjda med en lite mer sexig Benjamin Ingrosso i den nya videon till Dance you off som precis släppts.
Mer fokus på Benjamin i olika dansposer och här jobbas det helt klart hårdare med att “knulla med kameran”, som det heter.

Måste säga att jag är väldigt glad över att TEN tog hem Melodifestivalen i år. De har flyttat fram positionerna om hur man jobbar med en artist efter festivalen. Att både lyfta fram Benjamin och tvåan Felix Sandman i de flesta sammanhang och att verkligen satsa på videor som inte släppt ett år efter releasen. Här kom ju videor samma dag de fick släppas i vintras. Så bra jobbat. Antar att de som inte röstade på honom i ESC fick sig en örfil nu.

Benjamin Ingrosso
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend