Blonde to the bone inspirerades av David Bowies Diamond dogs. Snyggt arrangemang med en mörk och glammig känsla över sig, som jag gick igång på alla cylindrar.

Sångerskan Georgia själv kommer från Melbourne i Australien och debuterar här med singeln. Låten är skriven tillsammans med Bertie Blackman, Dave Jenkins och Ross James. Den sistnämnda har även producerat låten.
Ser redan fram emot fler låtar från denna spännande upptäckt.


Missa inte: Du hittar även Blonde to the bone i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify.

Georgia
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend