Fick ett par Beats Studio 3 Wireless i julklapp och tänkte att jag skulle recensera dem här i bloggen.

Saken är den att jag är ju lika mycket teknik-fan som musik-fan, och med teknik är det väldigt mycket Apple-produkter hemma. En av mina svagheter är just hörlurar. Jag tycker det är roliga produkter att använda, i och med att jag dagligen lyssnar på musik, och då vill jag ha bra saker.
I alla fall. Här kan du se min recension och höra mina tankar om just dessa.

+ Ljudkvalité
+ Lagom brusreducering
+ Batteritid
+ W1-chipet

– Klämmer över huvudet
– Bose är fortfarande bättre ljusmässigt

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend